Followers

Wednesday, 20 July 2011

#Not in mood -_____-

Aku pelik '/ . Bile masalah satu dah settle , lagi satu masalah muncul . Hmm aku baru nak okay dengan bf aku tetibe dea bace text aku dengan scya (sibling aku) , hmm terus muke dea berubah jadi lain . #macamtakdemood . Then , lepas beberape minit tu dea ajak balik . Aku taye dea marah ke ?? Dea cakap tak lahh . Hmm , lepas tu buat muke . Aku ape lagi terus gerak balik rumah lahh . Hmm sumpah takde mood terus aku . Dea kejar aku but aku taklayann . Dea halang aku , dea pegang tangan aku then aku tolak tangan dea and terus gerak hmmm . Haihhh btw aku rase serba salah dengan kau tapii aku hmm entah . Wehh aku bukan perempuan terbaik untuk kau aa . Dahlah takde mood nak menaip . Kbai :'<

No comments:

Post a Comment