Followers

Friday, 29 July 2011

Default di facebook -________-

Nur Syafiqah Bt. Ahmad Iskandar 
Tuh nama aku . Tuh gambar aku .#Default aku dekat facebook :>
Tak lawaaaaaa ken . #akutahudahh .
Aku tak kisah aku lawa tak , asalkan default dekat facebook gambar aku sendiri .
Aku tak pernah guna gambar selain muke aku . 
Teheeeee btw gambar ni baru lagi (27072011)
Aku hangout with my mom and my sibling :-
*Zahrul Izwan and Nur Eryna Sofea <3
#sayangkorangadekk :-*
Kbai 

Wednesday, 20 July 2011

                                                   FARAH                             YANA 
                                                                         NAJWA 
                                                                           FARAA 
                                                                             ZULIA 

#Not in mood -_____-

Aku pelik '/ . Bile masalah satu dah settle , lagi satu masalah muncul . Hmm aku baru nak okay dengan bf aku tetibe dea bace text aku dengan scya (sibling aku) , hmm terus muke dea berubah jadi lain . #macamtakdemood . Then , lepas beberape minit tu dea ajak balik . Aku taye dea marah ke ?? Dea cakap tak lahh . Hmm , lepas tu buat muke . Aku ape lagi terus gerak balik rumah lahh . Hmm sumpah takde mood terus aku . Dea kejar aku but aku taklayann . Dea halang aku , dea pegang tangan aku then aku tolak tangan dea and terus gerak hmmm . Haihhh btw aku rase serba salah dengan kau tapii aku hmm entah . Wehh aku bukan perempuan terbaik untuk kau aa . Dahlah takde mood nak menaip . Kbai :'<

Monday, 18 July 2011

SS :> #time bosan macam ni lah aku , tangkap gambar sorang sorang .

Ni lah memek muke aku time bosan , hehe :> burok kan ?? sakai kan ??
Huhhh ade aku kesahh ?? Time bosan macam ni lah aku , tangkap gambar . Syok sendiri , #syok sorang sorang teheeeee :'> . Btw sume gambar aku ni burok burok , hee :>
                #saje suke suke tangkap gambar . If nak tengok tekan ke atas .
                                    Harap maklum (!) Btw aku suke gambar gambar ni semua even
                                                          BUROK :>  Heeeee , kboi 

Thursday, 14 July 2011

TERbaekkkkkkk , Hihihihi

Minggu ni aku buat palau taknak pergi sekolah coz ade sukan tara .
Aku malas nak lari lari semua ni . Dua hari aku fly babe , teheeeeeeeeeeee :')
First day , aku fly with boyfie aku Muhamad Haniff Marzuki <3
Heee thanks b teman sayang harituh . Best lepak dengan b setengah hari :')
Second day , aku fly with mimi , aisyah and eyra . Harituh memang function habissssssss .
Best gilaa wehh . Sampai kepale aku TERhantuk , awwwww shitt (!) #sakitplusmalubabe,heee .
Nasib baik tak gelak gilaa gilaa dohh . Hahaha ingat balik memang kelakar . Aku yang kene pun gelak Hahaha bodoh !! Third day aku tak datang sekolah lagi coz biase ahh . Ade sikap 'M' hee .
MALAS wehhh :P
keshaaaaa ?? Hihihi . Aku bagi alasan kat bapak aku , nak tahu tak ? Hehehe .
Aku cakap 'abahhhhhh , boleh tak besok along takpergi sekolah . penat aa . balik sekolah petang sebab sukan , lari lari . Hahaha . Then bapak aku pun kasi je :) Suke akuuuuuuuu kdiamm .
Then harini aku pergilah sekolah coz member aku and boyfie aku bising je . Hmmm risau plus rindu aku lah tuh , teheeeeeeeeee :')
Aku pun pergi , tapi aku lepak stadium tak masuk kelas pun . Then dah habis sukan . Aku bosan . Ape lagi gerak balik lepak dengan boyfie aku ahh :) Happy . Btw bosan pergi sekolah errrrrrrrr --'
Hmm taktahu nak tulis ape lagi , aku tulis sampai sini je kbai .

Sunday, 10 July 2011

webbie with FS ♥



Hihihihi , time neh sumpah takde kerja . time bosan ken :)
ape lagi . aku and farah webbiee aa , Hehehehe . time hari webbie aku and farah , time hari rusuhan tuh . so tak keluar rumah aa . masing masing stay rumah . so bosan , farah ajak aku webbie :)
aku pun on jea , Hihihi dah bosan ken .
then time webbie aku and farah asyik snap picture jeh Hahahaha .
aku lah lebih lebih , tak sangke gambar banyak . patot aa muke aku sampai tak larat nak senyumm :')
tengok lah gambar kat atas neh , macam macam memek muke kiteh orang buat Hahaha kadang kadang aku tengok kelakar jugak , buat aku and orang orang TERgelak je . hmm muke aku taklawa ken . #sumpah , aku BUROK -,- kbai

Wednesday, 29 June 2011

happy day and lastly semua nye menjadi sedih :'(

mule mule pergi sekolah dengan muke selebet HAHA
time dah rehat macam baben sikedd , aku naik kelas coz nak amik buku sains and lepas tuh aku nak pergi makmal . tetibeh sampai jehh tangge TER serempak dengan sir . "CIKGU DISIPLIN AKU" >.<
dea naik atas coz nak check sape ade bawak makanan naik atas , errrrrrrrrrr --'
then time tuh aku pulak bawak hp FADZIL , aku nak bagi dea aa . then bende tuh tak kesampaian hmmmmmm . tetib sir sportcheck poket aku then hmm , cerite sebenar nye semua nye dah tak boleh cover aah coz bak kateh dea dah nampak kembung kembung , erghhhhhh macam pfttttttttttt -,-
then hp FADZIL kene rampas haishhhhhhh sumpah lepas tuh terus cuak . hahhhh FARAHANA pun sama ;DD . aku dah takut , nasib baik aku punye tak kene rampas hihi . hmm then time dua mase terakhir aku serong kelas with ALIYANA and FARAHANA . then sampai 1:10 loceng bunyi , kiteh orang kene jumpe cikgu pasal hp tadi . last last tak dapat balekk haihhh kene makbapak datang , macam wtf jeh cikgu . hmm , then balek pergi lah lepak jayajusco , SUMPAH' happy gilaa lepak dengan korang . then korang suke merayap kan , tetibe time kiteh orang nak keluar dari McD . tengok tengok muke korang dah lain , ape cerrrrrr kan ?? then korang citeh semua nye , hmmm wehh korang aku turut sedih atas apeh yang berlaku kat korang , sumpah wehh sampai aku menangis tadi , hmm sedih gilaa kot :'(
hmm , korang chillaxxxxx kayy , bende korang taktahu hal nehh nak jadi , so redha lah . terime lah dengan hati yang terbuke kayy :') hmmmmm , aku turut bersimpati dengan korang . wehhhh , lepas nehh korang jage diri korang leklok kayy , lepas nehh hati hati walaupun dengan lelaki kayy . hmm wehh aku ingat baru lah nak happy happy harinehh tapi dah jadi macam nehh hmmmm takpe aa nak buad macam mane kan bende dah berlaku kayy . hopefully , korang lebih berhati hati kbai , sayang korang semua